Cina Wave Leutik PVC hateup Kotak / Corrugated Plastik hateup Panels pabrik diserep Sora jeung pabrik | CO-win

Gelombang Leutik PVC hateup Kotak / Corrugated Plastik hateup Panels Sora nyerep

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk: PVC hateup Genténg bahan: PVC
    Warna: Bodas, biru, koneng, beureum, héjo, abu jsb ... lebar: 1130 mM
    panjang: 5800 MM 11800 MM Atawa ngaropéa beurat: 1.9kg Pikeun 5.8kg Per Sqm
    ketebalan: 1mm Ka 3 mm beungeut: leueur
    desain: Pola gelombang bentang: panjang Apan

    Sora diserep Kotak hateup Leutik Wave Desain PVC

    Fitur produk:

    retardant seuneu: kelas B1

    Anti korosi: Ieu resists korosi kimiawi jeung bentang hirup nyaeta leuwih 3 kali leuwih panjang batan panels séng.

    buktina cai: 100% buktina cai

    kapasitas dampak: nolak dampak, tensile sarta boro gampang peupeus.

    tahan Cuaca: The agén UV Pergaulan dina lambaran corrugated, nu sabenerna bisa nolak karuksakan tina sinar ultraviolét. Kahirupan layanan téh husus panjang.

    beurat lampu: beurat ieu lampu, bisa nyimpen bahan roofing sejen, lajeng ngurangan biaya total.

    Beauty: Cai mibanda kelir euyeub tur caang:

    Lingkungan friendly: Ieu teu ngandung asbés kalawan henteu karsinogen dileupaskeun.

    Saterusna, kami ogé meunangkeun sertipikat 9001-2000 geus.

    urang ogé bisa nyieun spésifikasi husus gumantung kana paménta konsumén. OEM ogé tampi.

    aplikasi:

    PVC corrugated roofing lambar  geus loba dipaké di pabrik kimia, pasar tani, sheds mobil, balconies, bulidings struktur baja, gudang sarta sajabana Hayu urang ogé bisa dipaké salaku panels témbok kalawan Tujuan insulasi termal.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!