Cina résin kotak sintétik pabrik jeung pabrik | CO-win

Résin kotak sintétik

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Résin kotak sintétik mangrupakeun tipe anyar tina bahan dikembangkeun ku ngagunakeun kimiawi tinggi-tech jeung téhnologi kimiawi gedong. Résin kotak sintétik boga loba ciri unggulan kayaning beurat lampu, kakuatan tinggi, waterproof na Uap buktina, anti korosi na retardant seuneu, insulasi sora jeung saterusna. Ieu umumna cocog pikeun zone ngembangkeun datar. Ngarobah lamping, pasar tani urang, mal, suku padumukan, warga désa anyar, luhur-tungtung villas, awnings, awnings, wangunan antik, jsb

    Komponén utama résin kotak sintétik mangrupakeun résin sintétik, nyaeta, a jenis polimér polimér nu artifisial disintésis. Kotak résin sintétik bisa plastically flowed handapeun gaya éksternal, sarta sababaraha sipat anu sarupa jeung résin alam.

    Bahan lapisan beungeut résin kotak sintétik mangrupakeun paling kritis. Pamilih tina bahan lapisan beungeut langsung mangaruhan hirup jasa tina kotak résin. Dina kalolobaan kasus, nu alus teuing super cuaca tahan bahan Asa atanapi PMMA nu dipilih sareng tungtungna dibentuk ku coextrusion permukaan. The weatherability produk langsung ngabalukarkeun hirup jasa tina kotak résin sintétis.

    RR rrr


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!