Cina Filipina decra warna palastik PVC roofing lambar / kotak / shingles / bahan pabrik harga na pabrik | CO-win

Pilipina warna decra palastik PVC roofing lambar / harga kotak / shingles / bahan

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    3 Lapisan Panas Insulated UPVC hateup lambaran, dijieun dumasar kana 3 lapisan téhnologi ko-Tonjolan ku hiji-off processing, mangrupa bahan wangunan idéal pikeun proyék konstruksi kalawan sarat insulasi panas. Di handap ieu fitur has pikeun tiap bahan lapisan:
    • lapisan Surface: ku nganut cuaca résin tahan pikeun meungpeuk nu radiasi sinar ultraviolét solar jeung ngurangan koefisien of konduktivitas panas nu sahingga nyadiakeun bahan hateup UPVC kami kalawan durability hébat sarta lalawanan korosi kimiawi.
    • lapisan panengah: struktur busa husus kalawan panas sarta kinerja insulasi sora.
    • lapisan kaayaan: ngagunakeun bahan PVC dirobah nawarkeun geus putus jeung rigidity optimum.

    3 Lapisan Panas Insulated UPVC hateup cadar mangrupa panas idéal jeung sora bahan insulating roofing dilarapkeun di wewengkon corrosive atawa luhur suhu, tempat kalawan sarat nu tangtu termal atawa sora insulating kayaning balkon, sheds mobil atanapi nagara jeung wewengkon kalawan kaayaan iklim variatif kawas pabrik kimia, gudang, imah prefab, pasar tani sarta sajabana dina Wétan Tengah, Afrika, Asia, Amérika Latin, Amérika Kidul.

    0112 副本


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!