Cina bahan wangunan fireproof asa coated PVC roofing lembar plastik roofing pabrik sepré jeung pabrik | CO-win

fireproof bahan wangunan asa coated PVC roofing lembar plastik roofing lambar

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Lebar sakabéh: 1130mm
  • Lebar éféktif: 1050mm
  • Ketebalan: 1.5mm-3.0mm
  • Panjangna: 5800mm, 11800mm atawa ngaropéa
  • Purlin dipasing: 700mm-900mm
  • Sufface pangaruh: lemes atanapi embossed
  • Warna: Putih, bata beureum, pokna Bulao, Dark Gray, Dark Héjo, Coklat atawa ngaropéa
  • jéntré produk

    Tags produk

    微 信 图片 _20190301102600

    4 Lapisan Asa / PVC lambar hateup komposit anu dijieun ku hiji kaluar processing liwat 3 atanapi 4 Lapisan téhnik ko-Tonjolan nu nyadiakeun lila langgeng stabilitas warna jeung kinerja anti UV kuat pikeun mastikeun lifespan panjang.
    • korosi lalawanan
    • Sora nyerep tur insulasi panas
    • Lingkungan ramah tur nyimpen énérgi
    • Warna langgeng
    • beban bearing
    lalawanan cai • Good
    • bahan wangunan beurat Lampu
    • Seuneu kelas buktina ≥ B2
    • Mudah masang


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!