Cina Hapus transparan belang solid lambar PC polycarbonate lambar pabrik harga na pabrik | CO-win

belang PC harga lambar jelas transparan solid lambar polycarbonate

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jenis: Sun cadar & PC Embossed cadar
  • Métode Proudction: Coextrusion
  • Bahan: granule polycarbonate; inhibitor UV
  • Warna: Hapus, bulao, parunggu, héjo, opal
  • Transmittance lampu: 50% - 80%
  • Paparan UV: panyalindungan UV
  • Ketebalan: 1.6mm ka 3.5mm
  • Lebar: 1220mm mun 2100mm
  • Panjangna: max. 30.5m / roll
  • jéntré produk

    Tags produk

    lambar solid Polycarbonate dijieun tina mateterials polycarbonate pinuh-diimpor, éta boga transparansi sarua salaku kaca tapi beurat ngan satengah saloba comparable ketebalan kaca, sarta ngabogaan kakuatan dampak luhur. Dina waktu nu sarua, éta boga kaamanan unggulan dina aplikasi tina bagian hateup cahaya na ogé nyadiakeun épék cahaya alus teuing, tur boga daya tahan cuaca alus teuing, eta sabagian cocog pikeun kaayaan suhu ekstrim, bisa ngagulung tiis tur thermoforming.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!