Cina Asa sintétik résin Genténg pabrik jeung pabrik | CO-win

Asa sintétik résin Genténg

Pondok Description:

  • 10 Taun No Warna fading
  • Punjul Résistansi korosi
  • Performance Anti UV Alus

  • FOB Harga: US $ 1.9 - 7,2 / méter pasagi
  • Min.Order kuantitas: 500 méter pasagi
  • Suplai Kamampuhan: 90.000.000 méter pasagi per Taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    • gambaran

    Panjelasan Produk

    Asa résin sintétik kotak mangrupakeun jenis gaya Spanyol résin sintétik hateup kotak. Asa mangrupakeun jenis polimér ternary ko-extruded ku tilu rupa bahan dina hiji waktu: acrylonitrile, styrene, sarta acrylate. Boh dua-lapisan atawa tilu-lapisan téhnologi ko-Tonjolan ieu ilaharna dilarapkeun pikeun ngahasilkeun bahan.

    ①The nyoko kacida cuaca tahan résin rékayasa Asa, ngajadikeun yakin lapisan beungeut boga stabilitas sahanteuna 10 taun 'warna, résistansi UV punjul, sarta lalawanan korosi unggulan ogé.

    ② Good kualitas dirobah bahan PVC kalawan kateguhan tinggi ieu diadopsi pikeun mastikeun kabiasaan bari tanpa compromising on rigidity nu.

    ③Adopts kateguhan tinggi pikeun mastikeun duanana geus putus jeung rigidity. Bahan husus ogé nawarkeun rasa spasi, jeung ngajadikeun interior wangunan kasampak caang.

    • Kaunggulan produk

    1. Long langgeng Warna stabilitas

    2. punjul Résistansi korosi

    3. luar biasa insulasi Panas

    4. Kacida seuneu tahan

    5. Performance waterproof luar biasa

    6. Instalasi merenah tur Cekap

    • Parentah instalasi:

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    • aplikasi:

    Gaya Spanyol Asa hateup kotak nawarkeun hiji idéal solusi bahan roofing sawaktos Anjeun keur perencanaan pikeun ngarekonstruksikeun hateup datar anjeun kana hateup pitched. Ogé, éta téh jenis bahan wangunan ilahar dipaké pikeun sheds, carports, stadion, villas, desa libur, imah mobile, imah prefabricated, paviliun kebon, kitu ogé loba jenis séjén wangunan padumukan jeung komersial.

    HTB11tXiMXXXXXbwapXX760XFXXXa.png_.webp


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!