• banner2
  • banner1
  • banner3

Produk Artikel

  • Quality premium

    Quality premium

    Nyadiakeun 10-30 jaminan kana produk urang dumasar kana barang béda jeung unggal kiriman téh 100% inspeksi saméméh pangiriman.
  • Supply stabil

    Supply stabil

    18 garis produksi ngaktipkeun kapasitas taunan maksimum urang pikeun ngahontal 90.000.000 méter pasagi sarta bisa nyieun urutan badag papanggih waktu pangiriman pisan gancang.
  • Service luar biasa

    Service luar biasa

    Hiji tim profésional kalayan 24 jam dina garis, nawarkeun jasa pengiriman barang komprehensif sarta pohara alus sanggeus layanan jualan.
  • 01
  • 03

Naon Urang Naha?

CO-win (HK) parusahaan kawates, produsén bahan roofing palastik profésional, didirikan nawarkeun bahan roofing palastik kualitas alus teuing di harga pisan kalapa ka pasar global kalawan tim ahli professional anu nyadiakeun layanan paling istiméwa pikeun mantuan Anjeun bisnis tumuwuh.

produk urang nutupan lambaran PC corrugated, sepré solid PC, sepré PC kerung, weatherproof lambar Asa PVC, asa résin sintétik kotak, 3 lapisan panas insulated UPVC lambar, PVC lambar corrugated, FRP lambar jsb

nempo More

WhatsApp Online Chat!