Rreth Nesh - CO-WIN (HK) Ltd

Rreth nesh

Co-Win (HK) Company Limited

workshop 4
3cf272e0
ce7e8814

CO-WIN (HK) kompani e kufizuar, një prodhues material plastike për mbulim, është themeluar për të ofruar të shkëlqyer materiale të cilësisë plastike mbulim me çmime shumë konkurruese në tregun global me një ekip të profesionistëve të ekspertëve të cilët ofrojnë shërbimin më të jashtëzakonshme për të ndihmuar biznesin tuaj të rriten. Produktet tona mbulojnë PC fletë corrugated, PC fletë të ngurta, PC fletë uritur, motit fletë ASA PVC çati përbërë Asa tjegull rrëshirë sintetike, ngrohjes izoluar 3 shtresa fletë UPVC çati, fletë FRP etj

Ekipi profesional dhe eksperiencë në industrinë

Me ekipin tonë profesional dhe 13+ përvojave të industrisë, këto të na lejojë për të ofruar klientëve të produktit përshtatur shërbimin tonë dhe të shërbimit OEM. Ne jo vetëm që ofrojnë produkte të cilësisë premium, gjithashtu të sigurojë menaxhimin e plotë të zinxhirit të furnizimit që siguron ofrimin efikas dërgesës. Prodhimet tona janë të garantuara me 10-30 vjet garanci të bazuar në artikuj të ndryshëm dhe çdo dërgesë është 100% inspektuar para se të dërgesës.

CO-WIN vazhdimisht do të përpiqemi për të më mirë veten për të maksimizuar kënaqësinë e konsumatorit dhe për të ndihmuar konsumatorët që të ketë kosto-efektive dhe kompetent të biznesit në tregun global. Ne shohim përpara për kërkesën tuaj dhe të punuar me ju për të arritur të fitojë të fitojë bashkëpunim.

DSC_2579 - 副本


WhatsApp Online Chat!