China Wave Cilik Pvc Roof Tiles / Corrugated Plastic Roof Panel pabrik panyerepan Swara lan manufaktur | CO-WIN

Wave cilik Pvc Roof Tiles / Corrugated Plastic Roof Panel Swara panyerepan

Short Description:


  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Pvc Roof Tile Material: pvc
    Warna: Putih, biru, kuning, abang, ijo, abu-abu dll ... Jembar: 1130 mm
    Length: 5800 mm 11800 mm utawa Customized bobot: 1.9kg Kanggo 5.8kg Per sqm
    kekandelan: 1mm Kanggo 3 mm lumahing: Gamelan
    desain: Pola gelombang span: Long Span

    Swara panyerepan Tiles Roof Cilik Wave Design Pvc

    Tambahan saka prodhuk:

    retardant Fire: bahan B1

    Anti-karat: Iku nulak karat kimia lan span urip iku liwat 3 kaping maneh saka panel seng.

    bukti banyu: 100% bukti banyu

    kapasitas Impact: nolak impact, tensile lan meh ora gampang pecah.

    tahan Weather: Agen UV nyawiji ing sheet corrugated, kang saestu bisa nolak karusakan saka ray ultraviolet. Gesang layanan khusus dawa.

    Lampu bobot: bobot punika cahya, iku bisa nyimpen roofing materi liyane, banjur nyuda biaya total.

    Beauty: Wis werna sugih lan padhang:

    Lingkungan loropaken: Iku ora ngemot asbes karo ora karsinogen dirilis.

    Salajengipun, kita uga njaluk certificate 9001-2000 wis.

    kita uga bisa nggawe specification khusus gumantung dikarepake pelanggan. OEM uga tampi.

    aplikasi:

    PVC corrugated roofing sheet  iki digunakake digunakake ing pabrik kimia, pasar petani, gudang mobil, balconies, bulidings struktur baja, warehouses lan sapiturute Iku uga bisa digunakake minangka tembok Panel karo maksud termal jampel.

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!