China Resin kothak tiron pabrik lan manufaktur | CO-WIN

Resin kothak tiron

Short Description:


  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Resin kothak tiron iku jinis anyar saka materi dikembangaké kanthi nggunakake kimia dhuwur-tech lan teknologi kimia bangunan. Resin kothak tiron wis akeh ciri banget kayata bobot cahya, kekuatan dhuwur, anti banyu lan Kelembapan bukti, anti-karat lan retardant semangat, jampel swara lan ing. Biyasane cocok kanggo zona pembangunan warata. Ngganti lereng, pasar petani kang, mal, kwartal omah, residents deso anyar, dhuwur-mburi Villas, Awnings, Awnings, bangunan antik, etc.

    Komponèn utama saka resin kothak tiron iku resin sintetik, sing, jinis Polymer Polymer kang damelan. kothak Resin sintetik bisa plastically mili ing pasukan njaba, lan sifat sing padha kanggo resins alam.

    Ing materi lapisan lumahing saka resin kothak tiron iku paling kritis. Pilihan saka materi lapisan lumahing langsung mengaruhi wektu urip layanan saka kothak resin. Ing kasus paling, banget super weather tahan materi ASA utawa PMMA dipilih lan pungkasané diwangun dening coextrusion lumahing. The weatherability prodhuk langsung ndadékaké menyang layanan gesang ing kothak resin sintetik.

    rr rrr


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!