China philippines decra werna plastik PVC roofing sheet / kothak / shingles / bahan pabrik rega lan manufaktur | CO-WIN

philippines werna decra plastik PVC roofing sheet / rega kothak / shingles / bahan

Short Description:


  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    3 Layer Marine terisolasi UPVC Roof Sheet, diprodhuksi adhedhasar 3 lapisan teknologi co-extrusion dening siji-mati Processing, iku sawijining bahan bangunan becik kanggo proyèk konstruksi karo requirement jampel panas. Ngisor iki fitur khusu kanggo saben materi lapisan:
    • lapisan lumahing: dening ngadopsi weather resin tahan kanggo mblokir radiation ultraviolet solar lan ngurangi koefisien saka doyo panas sing mangkono nyedhiyani materi gendheng UPVC kita karo kekiatan gedhe lan resistance karat kimia.
    • lapisan Intermediate: struktur umpluk khusus karo panas lan kinerja jampel swara.
    • lapisan ndasari: nggunakake bahan PVC dipunéwahi kanggo kurban kekuatan lan rigidity paling luweh.

    3 Layer Marine terisolasi UPVC Roof Sheets iku sawijining panas becik lan swara insulating materi roofing Applied ing wilayah corrosive utawa dhuwur suhu, panggonan karo syarat tartamtu termal utawa swara insulating kayata loteng, gudang mobil utawa negara lan wilayah karo kondisi iklim wanguné kaya pabrik kimia, warehouses, omahé Folding, pasar farm lan sapiturute ing Timur Tengah, Afrika, Asia, Amerika Latin, Amerika Selatan.

    0112 副本


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!