China bahan bangunan kang tahan geni asa ditutupi pvc roofing Lembar plastik roofing pabrik sheet lan manufaktur | CO-WIN

tahan geni bahan bangunan asa ditutupi pvc roofing Lembar plastik roofing sheet

Short Description:


  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jembaré sakabèhé: 1130mm
  • Jembaré efektif: 1050mm
  • Kekandelan: 1.5mm-3.0mm
  • Length: 5800mm, 11800mm utawa selaras
  • Purlin let: 700mm-900mm
  • Sufface efek: Gamelan utawa embossed
  • Warna: Putih, Brick Red, Sky Blue, peteng Gray, Dark Green, Chocolate utawa selaras
  • Detail produk

    Tags Product

    微 信 图片 _20190301102600

    4 Layer ASA / PVC sheet gendheng gabungan diprodhuksi dening siji mati Processing liwat 3 utawa 4 lapisan technique co-extrusion kang nyedhiyani dawa tahan stabilitas werna lan kinerja anti-UV kuwat kanggo mesthekake umure dawa.
    • Corrosion resistance
    • Swara panyerepan lan panas jampel
    • Environment loropaken lan nyimpen energi
    • Warna tahan
    • Muat prewangan
    resistance banyu • Good
    • bahan bangunan Lampu bobot
    • Fire bahan bukti ≥ B2
    • Gampang kanggo nginstal


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!