China Supplier Chinese asa ditutupi kothak pvc gendheng ngganti logam roofing sheet rega borongan shingles roofing pabrik lan manufaktur | CO-WIN

asa supplier Chinese ditutupi kothak pvc gendheng ngganti logam roofing rega sheet shingles wholesale roofing

Short Description:


  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description

    ASA resin sintetik kothak adopts SABIC ASA weather super engineering tahan bahan plastik kang wis resistance karat pinunjul lan kinerja anti-UV, dening ngadopsi 2 utawa 3 lapisan teknologi co-extrusion paling majeng kanggo Processing siji-wektu, nawakake produk kita paling 10 taun ora werna rowo lan urip dawa jengkal nganti 30 taun.

    HTB1SGyLnTXYBeNkHFrdq6AiuVXaT.jpg_.webp_ 副本

    Aplikasi;
    Villas, desa liburan, omah-omahé seluler, resorts demo, hotels, anjungan Taman, kuil, warata kanggo project slope uga akeh jinis liya saka babagan omah bangunan lan komersial.

    88


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!