China ASA Sintetis Resin Tile pabrik lan manufaktur | CO-WIN

ASA Sintetis Resin Tile

Short Description:

  • 10 Taun Ora Warna rowo
  • Superior Resistance Corrosion
  • Performance Anti-UV banget

  • Potongan: US $ 1.9 - 7.2 / meter persegi
  • Min.Order Quantity: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 90.000.000 meter per taun
  • Port: Foshan, Guangzhou, Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    • Description

    gambaran Product

    The ASA resin sintetik kothak jenis gaya Spanyol resin sintetik gendheng kothak. ASA jenis Polymer ternary co-extruded dening telung jinis bahan ing siji wektu: acrylonitrile, styrene, lan acrylate. Salah siji loro-lapisan utawa telung lapisan teknologi co-extrusion biasane Applied kanggo produksi materi.

    ①The Adoption saka Highly weather tahan resin engineering ASA, ndadekake manawa lapisan lumahing wis stabilitas ing paling 10 taun 'werna, resistance UV unggul, lan resistance karat banget uga.

    ② Good kualitas dipunéwahi bahan PVC karo kateguhan dhuwur iki diadopsi kanggo mesthekake kekuatan nalika tanpa ngorbanaké ing rigidity ing.

    ③Adopts kateguhan dhuwur kanggo mesthekake loro kekuatan lan rigidity. Materi khusus uga nawakake raos papan, lan ndadekake interior bangunan katon padhang.

    • Kaluwihan Product

    1. Long Langgeng Warna Stabilitas

    2. Superior Resistance Corrosion

    3. Apik banget Insulation Panas

    4. Highly geni Tahan

    5. Performance Waterproof ngédap

    6. Instalasi Trep lan efisiensin

    • Instructions Instalasi:

    instalasi

    • aplikasi:

    Gaya Spanyol ASA gendheng kothak nawakake becik solusi materi roofing nalika planning Sekat payoné menyang gendheng pucuk. Uga, iku jenis bahan bangunan umum digunakake kanggo gudang, carports, stadion, Villas, desa liburan, omah-omahé seluler, omahé prefabricated, anjungan Taman, uga akeh jinis liya saka babagan omah bangunan lan komersial.

    HTB11tXiMXXXXXbwapXX760XFXXXa.png_.webp


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!