• banner2
  • banner1
  • banner3

Products Bintang

  • Quality Premium

    Quality Premium

    Nyedhiyani 10-30 babar pisan kanggo produk kita adhedhasar item beda lan saben kintunan 100% pengawasan sadurunge pangiriman.
  • Supply stabil

    Supply stabil

    18 garis produksi ngaktifake kapasitas taunan maksimum kita kanggo nggayuh 90.000.000 meter lan bisa nggawe supaya gedhe kanggo ketemu wektu pangiriman cepet banget.
  • Service ngédap

    Service ngédap

    A tim profesional karo 24 jam ing baris, kanggo kurban layanan kapal lengkap lan apik banget sawise dodolan layanan.
  • 01
  • 03

Apa kita nuruti?

CO-WIN (HK) perusahaan winates, sawijining perusahaan materi roofing plastik profesional, iki diadegaké kanggo kurban bahan roofing plastik banget kualitas ing prices banget competitive kanggo pasar global karo tim pakar profesional sing nyedhiyani layanan paling ngédap kanggo bisnis tuwuh.

produk kita nutupi sheet PC corrugated, sheet ngalangi PC, sheet PC kothong, weatherproof sheet ASA PVC, ASA resin sintetik kothak, 3 lapisan panas terisolasi UPVC sheet, PVC sheet corrugated, FRP sheet etc.

ndeleng More

Tampilan Online Chat!